De ce EconomIS?

Program academic

Vei face cunoștință cu ceea ce presupune programul  academic de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

După cursurile și seminarele ținute de profesorii facultății vei avea parte și de o sesiune de examene în adevăratul sens al cuvântului.

La finalul programului vei știi cu siguranță dacă FEAA este facultatea la care vrei să aplici și dacă LSE este locul unde să îți faci anii de studenție mai frumoși și dinamici.

Program social

Ai să afli că studenția nu înseamnă doar program academic, cursuri și seminare.

După o zi încarcată la facultate, studenții au mereu energie și pentru o sesiune de distracție. La „EconomIS”, vei intra cu adevărat în rolul de student, îți vei ieși din zona de confort; aflând că a cunoaște oameni noi nu este atât de greu pe cât pare, mai ales când în cele 14 zile, vei fi invitat special la petreceri studențești și vei avea o seară de neuitat la Balul de Absolvire.

Educație non-formală

Educația non-formală este cea mai nouă abordare a învățării prin activități plăcute și motivante.

Avantajele sale înglobează bifarea deprinderilor specifice sistemului tradițional de învățământ. Cu acest model vei lua contact la „EconomIS”, o echipă de traineri specializați va pregăti activități interesante, educative și interactive pentru participanți.

Află mai multe

Salut! Noi te vom ajuta să ai 14 zile de neuitat

Participanți
100
Zile de studenție
14
Organizatori
25
Cafele consumate de organizatori 🙂
9001

Ai fost admis? Felicitări! Află ce trebuie să faci de acum!

Despre LSE

Încă de la înființare, în 1998, Liga Studenţilor Economişti a beneficiat de recunoaștere din partea conducerii facultății precum și a celor peste 11.000 de studenți. Obiectivul principal al asociaţiei constă în reprezentarea intereselor educaţionale şi sociale ale studenţilor din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor. Activitatea şi misiunea organizaţiei sunt reflectate atât la nivel local, cât şi la nivel naţional, LSE făcând parte din Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) şi internaţional prin intermediul ESU (European Students’ Union).

Fii la curent cu noutățile!

Ziua 6: Let`s be kitsch!

După cum elevii s-au obișnuit, ziua a început cu programul academic. Aceștia au participat la seminarele specifice specializărilor Contabilitate, Finanțe și Bănci . După pauza de masă, aceștia au continuat prin participarea la semianarul de Informatică Economică. După ce au terminat cu seminarele, ”studenții” s-au relaxat printr-o masă deliciosă la cantina Universității Alexandru Ioan Cuza […]

Împărtășește cu prietenii pe rețelele sociale:

Ziua 5 – EconomIS are talent!

Împărtășește cu prietenii pe rețelele sociale:

Ziua 4 – Studenția „ca la carte”

Ziua de luni a însemnat prima interacțiune a elevilor cu studiile universitare. Începând cu ora 10:00, aceștia au participat la cursul de Economie, susținut de către profesorul universitar doctor Liviu George Maha, membru fondator al asociației Liga Studenților Economiști. După cele două ore petrecute în spațiul academic, participanții au rămas surprinși de faptul că informațiile […]

Împărtășește cu prietenii pe rețelele sociale:
Vezi toate noutățile noastre
Împărtășește cu prietenii pe rețelele sociale: