Ziua 7: Marea finală!

In cea de a șaptea zi, participanții "EconomIS" își continuă aventurile prin studenție.

Au avut o zi plină, începând devreme de la ora 10 dimineața, participând la cursurile de Marketing, în care au descoperit o mică parte din tainele fascinante ale promovărilor, atât online, cât și offline.

 

 

O mică pauză nu strică niciodată, de aceea participanții și-au luat porția de energie printr-o bine meritată masă la cantina campusului, loc în care au avut timp și să socializeze între ei.

Dimineața a continuat cu disciplina Management , unde Asistentul Universitar Doctor Cristian Berea i-a inițiat pe elevi în leadership-ului și cum dezvoltarea resurselor umane și menținerea sau chiar îmbunătățirea produselor joacă un rol important în orice tip de afacere.

Programul academic a continuat pentru participanții noștri, participând la cursurile de Statistică, în care au descoperit puterea datelor, a eșantioanelor și cum rezultatele pot fi utilizate pentru a face estimări și previziuni ce pot conferi o înțelegere mai aprofundată asupra procesului decizional.

Seara, după masă și o pauză bine meritată, am dat startul finalei concursului "EconomIS are talent", unde concurenții au surprins publicul și jurații prin prestațiile pregătite. Participanții au dat dovadă de energie, emoție, și în nu ultimul rând, talent.

După prestații, publicul a avut decizia finală, și aceea de a alege momentul cel mai plăcut de aceștia. 

Votul a fost la latitudinea publicului, iar scorul a fost restrâns.

Însă marea câștigătoare a fost...

Dașchevici Daniela!

Prima săptămână a trecut! Ce îi vor mai aștepta pe dragii noștri participanți? Rămâne să aflăm...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.