Un gând de la Albertina

Un gând de la Albertina

EconomIS, o experiență de două săptămâni pentru o viață!! Primul lucru care mi-a venit în minte atunci când m-au întrebat, de ce alesesem EconomIS? Le-am răspuns fără dubii, pentru că e de familie. Și așa este, da, e despre FEAA, dar nu te face să te simți ca într-o corporație strictă cu reguli fără cusur. Am legat prietenii care încă durează, am cunoscut oameni frumoși de la care am avut de învățat foarte multe activități distractive și sprijin.

Mă gândisem la viitor atunci, dar parcă îmi doream ca prezentul să nu se mai termine, căci îi adoram pe oamenii aceia, diferiți, dar uniți. Comunicarea era cheia, cursuri educative și distractive, proiecte care să pună spiritul de echipă pe primul plan. Despre asta este vorba până la urmă, despre familie, despre simțul de apartenență la un întreg.

Iar finalul, m-a lăsat cu un gol pe care încă îl resimt, a fost dureros să știi că poate asta a fost tot, însă speranța că acești oameni vor continua cu acest proiect, e tot ce contează. Căci a fost o experiență de viață, care va marca și pe alții!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.