Un gând de la Dorina

Un gând de la Dorina

EconomIS-cuvântul care cred că își are rădăcinile de la: vis, facultate și distracţie. Iar definiţia pentru EconomIS 1 este cea mai tare experiență trăită la Iași. Nu credeam că în vara anului 2018 voi cunoaște atât de mulţi oameni energici și entuziaști să descopere, să învețe și să se distreze în același timp.

EconomIS m-a învățat că într-un cămin studențesc găsești prietenie, povești de viață, oameni faini, iar la sfârșit lacrimi. Lacrimi de fericire că ai avut oportunitatea de a cunoaște o mulțime de studenţi, profesori și semeni de ai tăi gata să îţi aducă viaţa de student la picioare; să te îmbrace în zâmbete necontenite și să îţi ofere cea mai tare experieţă. Lacrimile sunt rezultatul despărțirii, un rezultat frumos care merită să îl simtă orice licean pe pielea lui.

EconomIS mi-a demonstrat că există prietenii care se leagă și rezistă chiar și la distanțe mari, mi-a demonstrat că viaţa de student înseamnă mai mult decât cursuri, seminare și sesiuni, mi-a demonstrat că există tineri care sunt gata să își împărtășească povestea și să te ajute să te descoperi ca să îţi urmezi calea profesională cu succes. Pentru noi, fiecare revedere e o sărbătoare, o tradiție de familie. Povestea întitulată EconomIS a început și continuă.

EconomIS nu este doar un program ci este o poveste, cea mai frumoasă poveste spusă până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.