Daily Recap

Ziua 11- Ziua examenelor

Această zi a fost una mare pentru participanți, și anume participarea la primele lor examene ca și studenți. Începând cu ora 8, aceștia au luat parte la primul examen scris. După 2 săptămâni de program academic, în care aceștia au învățat diferite noțiuni de economie, examenul le-a verififcat cunoștințele acumulate și le-a oferit un refresh asupra experienței trăite în sălile de curs și seminare.

Examenul a fost de tip grilă, unde elevii au avut de ales din mai multe variante de răspuns. Întrebările nu au ezitat să apară către organizatori, urmând totuși ca după doar o oră și câteva minute aceștia să iasă din sală.

După o scurtă pauză de cafea, dimineața a continuat cu examenul practic, unde aceștia au avut de prezentat un proiect în echipe, necesitând realizarea unui plan de marketing asupra unui produs stabilit. Vânzarea de umbrele, pixuri, schiuri, baterii externe, pastă de dinți sau chiar și apă sfințită, elevii au surprins plăcut comisiile de evaluare prin implicarea acestora în realizarea proiectelor, prin creativitate și prin atitudinea de care au dat dovadă atunci când și-a susținut proiectele.

După pauza de masă, participanții au continuat munca pentru proiectele în voluntariatul studențesc, pregătindu-și organizațiile și materialele pentru acestea.

Vrei să aflii mai multe despre proiect? Urmărește-ne pe Social Media sau pe site pentru mai multe poze, articole și detalii.

Împărtășește cu prietenii pe rețelele sociale:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *