Daily Recap

Ziua 13 – Încheiem oficial prima ediție „EconomIS”!

Numărul 13 este cunoscut în cultură pentru faptul că ar fi asociat cu ghinionul. Nu știm dacă acest număr ar fi fost predestinat pentru ziua de decazare, dar putem spune cu mâna pe inimă că a fost o zi tristă atât pentru participanți, cât și pentru organizatori.

Realizând că 2 săptămâni au trecut atât de repede, despărțirea de participanți a fost tot mai grea. Fiecare dintre aceștia a plecat rând pe rând, stârnind emoții atât în rândul celorlalți participanți, cât și în rândul organizatorilor.

Încărcătura emoțională a fost prea mare pentru unii, astfel că mulți au izbucnit în plâns la plecarea participanților spre casă. Rând pe rând, noi organizatorii am asistat la plecarea fiecăruia, oferind aplauze acestora când își luau rămas bun.  Ni se mai luminau fețele atunci când se întorceau înapoi, uitându-și din lucruri sau doar mințind pentru a ne mai oferi o ultimă îmbrățișare.

Ușor ușor fiecare participant își lua bagajele și se îndrepta spre stație, urmând să ajungă la gară sau să fie luat cu mașina de cineva. Ziua a început de la ora 6, cu primul participant pregătindu-se pentru drumul spre casă. Totul s-a întâmplat foarte rapid, încât ajunsesem atât de rapid la ora 9 seara pentru a ne lua rămas bun de la ultimii participanți.

A fost o experiență de neuitat, atât pentru elevi, cât și pentru organizatori. Încă lucrăm la depănat amintiri, discutăm și ne întrebăm cum 2 săptămâni s-au evaporat.

 

Prima ediție a Universității de Vară pentru Elevi “EconomIS” s-a încheiat oficial. Cu ajutorul feedback-ului oferit de participanți și cu forțe proaspete, pregătim bazele celei de-a doua ediții, în curând. Până atunci, vacanță plăcută și vă mulțumim că ne-ați fost alături! Ne vedem în vara următoare!

Împărtășește cu prietenii pe rețelele sociale:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *