Ziua 3 – Teambuilding!

După două zile de acomodare cu mediul universitar al Iașului, participanții au avut parte de o serie de activități menită să consolideze relația dintre aceștia și mai ales să trezească spiritul de echipă în rândul viitorilor studenți.

Masa de prânz a fost urmată de teambuilding astfel, pe parcursul a 6 ore, copiii au părăsit campusul universitar, având parte de o serie de jocuri bazate pe socializare și încredere, cu scopul de a închega într-un mod cât mai eficient legătura dintre participanți, fiindu-le de ajutor la viitoarele serii de evenimente ce vor avea loc atât în cadrul programului social, cât și a programului academic. Printre zâmbetele gingașe ale elevilor, s-a putut observa o atmosferă extrem de caldă și primitoare, astfel încât până și cei care aparent păreau mai retrași, s-au exteriorizat într-un mod care i-a surprins plăcut până și pe ei înșiși.

Odată cu lăsarea serii, ora 20:00 a dat startul a ceea ce nu poate fi numit mai bine decât ,,Serviciile Secrete EconomIS”, aceasta fiind oportunitatea elevilor de a-și demonstra dexteritatea și capacitățile deductive.

De această dată, participanții s-au adaptat unui mediu alert, care a favorizat identificarea a cât mai multor informații despre colegii lor, formându-se conexiuni care i-au ajutat să se cunoască cât mai bine.

Ziua de luni va da start cursurilor și seminarelor. Cum se vor descurca viitorii ștudenți în cadrul programului academic al faculății?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.