Ziua 8: Școala de valori

Ultima zi de program academic a fost menit de a introduce participanții pe deplin în tot ceea ce înseamă economie în sensul brut al cuvântului. Cu toate materiile studiate în cursul acestei săptămâni, elevii au fost introduși trainer-ilor veniți din București, veniți la Universitatea de Vară „EconomIS” în scopul consilierii pentru carierele ce copiii le-ar vedea cele mai potrivite pentru ei.

A fost o „altfel de școală”, menită să inducă un impuls viitorilor studenți, impuls spre o comunicare cât mai liberă și fără rețineri, astfel încât să se cunoască pe ei însuși cât mai corect, iar apoi ca trainer-ii să descopere caracteristicile specifice fiecăruia dintre ei.

A fost o activitate de lungă durată, luând în considerare continuarea acesteia după masa de după-amiază, însă având loc în campusul Codrescu, în apropierea căminului C13.

În decursul celor discutate, cel mai bine privit a fost momentul în care, atât organizatorii, cât și participanții, au povestit despre obiectivele atinse în dcursul vieții lor, oferind un insight mai bun despre persoana respectivă și reușind să treacă peste bariera dintre trainer-organizator-participant.

„Școala de Valori” a reprezentat atât beneficiu pe plan profesional pentru studenții universității de vară, cât și pe planul personal.

Astfel încheindu-se programul academic, urmează să urmărim ce progres au dobândit elevii în decursul zilelor pentrecute în spațiul universitar ieșean.

Așadar, urmează să observăm împreună transformarea copiilor din simpli elevi în economiști de top!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.